_DSC5678.jpg

KÖRSÅNG

Amy började sjunga i kör redan när hon var 7 år. Hon älskade det från första stund. Efter många körer började hon sjunga i

Stockholm City Voices, en av Sveriges bästa barbershopkörer. Hon var bland annat med och tog hem ett VM-guld med kören i klassen för liten kör. Efter alla utbildningar där hon endast nosat på dirigering började hon nu läsa till dirigent. Under en period hjälpte hon till att leda kören när ordinarie dirigenter inte hade möjlighet.

Efter flytten tillbaka till Degerfors började hon leda Sonoruskören och senare Karlskogabaserade Öjebokören.

Hösten 2019 startade Amy upp sin körverksamhet.

Glaadkören

I Glaadkören kan alla som vill vara med. Det finns inga krav på var sig notläsning eller erfarenhet. Vi lär oss sångerna genom att lyssna och härma. Jag sjunger före och kören härmar. Även rörelser till sångerna vi sjunger övas in på samma sätt.

Det ska vara roligt att vara med i Glaadkören Som medlem får man även tillgång till alla stämmor digitalt via hemsidan. Efter anmälan till kören, får du ett faktura med en liten köravgift.

Glaadkören+

Glaadkören+ riktar sig till dig som vill ha lite mer att bita i. Du tycker att Glaadkören är rolig, men för enkel. Glaadkören+ är gratis om du samtidigt sjunger i Glaadkören. Vi sjunger svårare arrangemang och det är mycket egenstudier. När vi ses tränar vi inte stämmor, de ska du redan kunna, När vi ses sjunger vi ihop oss och arbetar med musiken som helhet.

 

Vill du veta mer? Läs mer om Glaadkören genom att trycka på knappen här nere.