top of page
_DSC5678.jpg

GLAADKÖREN

vem sjunger i Glaadkören

Vi är ett stort gäng som gillar att ha roligt och att sjunga tillsammans. I Glaadkören kan vem som helst som vill var med.
Vi lär oss nya sånger genom att lyssna och härma.
Vi sjunger trestämmigt

 

Hur går det till?

Du anmäler dig till Glaadkören här på hemsidan. Har du ett presentkort från den avbrutna terminen 2020 kan du använda den som delbetalning oavsett när sista datumet går ut på presentkortet. Jag har kopior på alla presentkort, så har du tappat bort ditt, hör av dig till mig. Presentkortet kan inte bytas mot pengar.
När du är anmäld och betalt din avgift, får du via den här sidan tillgång till förinspelade repfiler, där just din stämma finns inspelad. Du kommer också hitta alla texter här och all information som du behöver ha för att kunna vara med i kören. Det betyder att det är bra om du har tillgång till en dator, men det är inget absolut måste, det blir bara lite enklare.
När vi ska börja med en ny låt, säger jag det på övning innan och till nästa övning har du med dig den utskrivna texten och vi sätter igång att lära oss låten. Jag sjunger före och ni härmar. Till det första tillfället har jag med mig texter till alla.

Anmälan och betalning

Efter att du anmält dig till kören, kommer du få en faktura av mig. En hel kurs kostar 800 kr och vi ses 10 gånger + en konsert. Varje timma är 1h och 30 minuter. Skulle du anmäla dig när vi redan satt igång kursen, betalar du för återstoden av tiden.

Anmälan och betalning

Jag är så sugen på att dra igång Glaadkören att jag kommer att starta upp en kortare körkurs innan sommaren, under förutsättning att jag hittar en lämplig lokal som vi kan vara i.

Kvinnor vi minns

Vi har de senaste åren förlorat några fantastiska svenska kvinnor och musiker som gett oss så mycket bra. Så jag ska sätta mig och arrangera några låtar med mina favoriter och hoppas att de också blir dina favoriter.

Mer info kommer så snart jag vet vart vi kan träffas och sjunga. Självklart gäller era presentkort även till denna kortkurs.

Informationen kommer du som sjungit med Glaadkören innan få via den mail som du senast använde vid din anmälan. Informationen kommer även att finnas här på hemsidan.

bottom of page