Glaadkoren.jpg

GLAADKÖREN

Vilka är vi?

Vi är ett stort gäng som gillar att ha roligt och att sjunga tillsammans. I Glaadkören kan vem som helst som vill var med.
Vi lär oss nya sånger genom att lyssna och härma.
Vi sjunger trestämmigt

 

Hur går det till?

Just nu kan vi på grund av Coronapandemin inte sjunga tillsammans. När det är säkert att sjunga tillsammans igen kommer du kunna anmäla dig till Glaadkören här på hemsidan. Har du ett presentkort från den avbrutna terminen 2020 kan du använda den som delbetalning oavsett när sista datumet går ut på presentkortet. 
När du är anmäld och betalt din avgift, får du via den här sidan tillgång till förinspelade repfiler, där just din stämma finns inspelad. Du kommer också hitta alla texter här och all information som du behöver ha för att kunna vara med i kören. Det betyder att det är bra om du har tillgång till en dator, men det är inget absolut måste, det blir bara lite enklare.
När vi ska börja med en ny låt, säger jag det på övning innan och till nästa övning har du med dig den utskrivna texten och vi sätter igång att lära oss låten. Jag sjunger före och ni härmar. Till det första tillfället har jag med mig texter till alla.

Anmälan och betalning

Efter att du anmält dig till kören, kommer du få en faktura av mig. En hel kurs kostar 800 kr och vi ses 12 gånger + en konsert. Skulle du anmäla dig när vi redan satt igång kursen, betalar du för återstoden av tiden.