top of page
Logga.jpg

Villkor

Sånglektioner

Boka lektion

När du bokar tid hos mig gör du det via boka.se. För att genomföra en bokning måste du uppge ditt namn, mailadress och telefonnummer. Detta för att bokningsprogrammet och jag ska kunna veta vem som bokar. Mailadressen används till att skicka ut påminnelse om bokningen 2 dagar före utsatt tid, så du hinner avboka inom 24-timmarsregeln om något inträffat och du inte kan komma på din bokade lektion. Den används också för att kunna ringa upp dig via Zoom, när du bokat en internetbaserad lektion.

Mer om hur boka.se använder dina uppgifter kan du läsa på deras hemsida.

 

Amy Glaad - Gör din röst hörd, samlar även dina kontaktuppgifter när vi skriver kontrakt för något av mina paketerbjudanden. Detta för att jag ska kunna nå dig med viktig information. Dessa uppgifter lagrar jag: förnamn efternamn postadress telefonnummer och mailadress. Dessa uppgifter behandlas av bara mig och ingen annan. De finns i två papperskopior, en till dig som kund och en sparar jag i en inlåst pärm. Du kan när som helst hör av dig för att ta bort dessa uppgifter, så länge som vi inte har ett pågående kontrakt. Kontraktet förstörs automatiskt när du inte varit en aktiv kund på 5 år.

 

Utöver kontaktuppgifter för jag anteckningar över dina lektioner. Detta för att kunna följa din utveckling och för att se att vi jobbar mot vårt gemensamt satta mål. Vi har en utvärdering under din sista lektion i kursen, där vi tillsammans följer upp din utveckling och ser hur din framtid ska se ut. Ska du byta kurs? Ska vi fortsätta att arbeta tillsammans?. Dessa filer finns bara digitalt och lokalt på min dator, De är endast till för mig och raderas i samband med att kontrakt förstörs efter 5 oaktiva år. Du kan när som helst be mig radera detta dokument, så länge som vi inte har ett pågående kontrakt.

Foto och film

Under den tid du går elev hos mig och deltar på konserter, kommer du att filmas och/eller fotas. Dessa bilder och/eller filmer kan jag komma att använda i min marknadsföring. Om du inte vill det, så måste du säga till vid varje konserttillfälle. 

Betalning

Betalning sker via swish eller faktura. Du kan dela upp din betalning i max tre fakturor när du köper ett paket. Då tillkommer en kostnad om 25 kr/ faktura.

Sånguppdrag

Personuppgifter

Amy Glaad - Gör din röst hörd, samlar in dina kontaktuppgifter i samband med en affär. Detta för att jag ska kunna nå dig med viktig information. Samt för att kunna skicka faktura, och delge eventuella nyheter och erbjudanden. Dessa uppgifter lagrar jag: förnamn efternamn postadress telefonnummer och mailadress. Dessa uppgifter behandlas av bara mig och ingen annan. Du kan när som helst höra av dig för att ta bort dessa uppgifter, så länge som vi inte har en pågående affär. Uppgifterna sparas upp till 5 år och kasseras sedan. Om du inte längre vill ta emot nyheter och erbjudanden via mail från mig, hör du av dig och jag plockar bort dig från nyhetsregistret.  Kontaktuppgifterna sparas digitalt och lokalt på min dator.

Betalning

Sker via faktura

bottom of page