LAYOUT

Multimediapedagog

Amy Glaad är utbildad multimediapedagog vid Stockholms Universitet och kan det mesta inom webb-baserade lösningar. Hon har exempelvis arbetat med både webb och layout under 5 år i Karlskoga kommun. 

Amy kan hjälpa dig, ditt företag eller din förening med allt som har med webb och layout att göra. Just nu arbetar hon mest med att ta fram affischer till olika evenemang och här kan du se ett axplock av dem.
 

Prenumerationstjänst

Tycker du att det är jobbigt att hålla din hemsida uppdaterad? Hamnar det jobbet alltid underst i din "Att göra hög"? Lugn Amy kan hjälpa dig! Det är viktigt att hålla sin hemsida uppdaterad. Inte bara med rätt information, men också för att nå högre upp i sökningar hos ex. Google el Bing. 
Med min prenumerationstjänst skräddarsyr vi tillsammans ett paket som passar dig.

Jag kan sköta all uppdatering, fotografera, blogga, uppdatera din webbshop. Varje dag, varje vecka, varje månad eller halvår. Det är dina behov som styr!

 

Trycksaker, loggor och profiler

Amy kan hjälpa dig med att ta fram nya broschyrer, reklamblad, tidningar mm. Hon tar även fram loggor efter önskemål och hon hjälper gärna till att hitta din förening, eller ditt företags nya profil. Låt alla se vem du är - alltid, genom det material du tar fram.

 

Närhet Trygghet och Känsla

Amy vill vara nära sina kunder, hon ser det som en självklarhet att hon besöker dig och/eller ditt företag för att se vad ni kan göra tillsammans. För att ta fram ett material som passar, behöver hon förstå dig och ditt företag, hon vill kunna ge dig råd som är specifika för dig! Amy finns tillgänglig för alla dina frågor när helst du behöver. Det är däremot du som är expert på ditt företag och det är du som vet vad dina kunder behöver för information. Så ett nära samarbete är att föredra!

Välkommen med en offertförfrågan!