top of page

TA

SÅNG-

LEKTIONER

Provlektion

För att börja att sjunga för Amy Glaad, måste du boka in en provlektion. Den är helt gratis och till för att du ska få en inblick i vad det innebär att ta lektioner för Amy och det ger även Amy en chans att se att ni är en bra matchning.

Under en provlektion går vi genom följande

-Testar så att all teknik fungerar som den ska (om lektionen är via internet) Du behöver kunna spela upp bakgrunder att sjunga till som du får av Amy

- Amy kollar vilka förkunskaper du har, många förkunskaper är medfödda andra inlärda. Vissa förkunskaper krävs för att kunna ta lektioner för Amy.

- Amy kollar så att ni kan kommunicera bra. Om du inte förstår Amy, kan du inte utvecklas i din sång och då kanske en annan pedagog är bättre för dig

- DU får en chans att testa på hur det är att ta lektioner för Amy, utan att betala något.

Efter lektionen kommer du via mail att få veta om Amy har möjlighet att ta emot dig som elev, om du behöver lära dig något innan eller om du hamnar i kö.

Efter att du erbjudits plats hos Amy, ska du välja vilken inriktning du vill gå. Amy erbjuder tre inriktningar. grundkurserna "Take you to the next level", "Hear your inner voice" och fortsättningskursen "Stage performance"

Take you to the text level

I kursen Take you to the next level arbetar vi med grundläggande sångteknik. Vi arbetar med hållning, andning, stöd, klanger, röstplaceringar, skarvar, känslor mm. Allt du kan tänkas behöva för att nå din nästa nivå.

Du får läxor som du förväntas arbeta med mellan dina lektioner, på så sätt tar vi oss framåt hela tiden.

Vi jobbar med både sånger och rena övningar som passar dig, för att nå bästa resultat

Kursen finns med 5 lektioner och med 10 lektioner. Varje lektion är 40 minuter lång.

Stage performance

För att kunna gå kursen Stage performance behöver du ha gått grundkursen "Take you to the next level" el tagit sånglektioner för någon där du fått med dig din grundteknik så att den fungerar som den ska.

Vi arbetar med ditt scenspråk, att sjunga i mikrofon och att nå fram till din publik. Vi kommer att använda oss av inspelningar, både med bild och ljud, som vi tillsammans analyserar. Detta för att du ska bli medveten om vad som händer i kroppen och knoppen och hur det påverkar dina framträdanden.

Kursen finns med 5 lektioner och med 10 lektioner. Varje lektion är 40 minuter lång

"Du har verkligen förmågan att sprida kunskap kring sång och sångteknik på ett förståeligt, motiverande och roligt sätt"

- Rebecka Nässén, sångelev

"Inte bara det att hon lär dig att sjunga på rätt sätt o att hitta det bästa i dig, hon kommer även in på djupet, och när du går därifrån känner du dig som en fantastisk och hel människa"

- Elinore Johansson, sångelev

bottom of page