top of page

SångCoach

Rebecka Nässén, sångelev

"Du har verkligen förmågan att sprida kunskap kring sång och sångteknik på ett förståeligt, motiverande och roligt sätt"

Enskild sångundervisning

Just nu kan jag tyvärr inte ta emot nya elever. Men du kan om du vill ställa dig i min kö.

För att börja att sjunga för mig, måste du först bli kallad till en provlektion. Den är helt gratis och till för att du ska få en inblick i vad det innebär att ta lektioner för mig och det ger även mig en chans att se att vi är en bra matchning.

Just nu kan jag inte ta emot nya elever, men så snart jag kan det börjar jag att beta av kölistan. Står du i kön, blir du kallad i turordning. När du erbjudits en plats, ska ni gemensamt bestämma vilken typ av inrikting du ska gå. 

Att ta en provlektion, hur går det till?

Under en provlektion går vi genom följande:

Vilka förkunskaper du har, många förkunskaper är medfödda andra inlärda. Vissa förkunskaper krävs. 

Kommunikation, vi måste kunna kommunicera bra. Om du inte förstår mig, kan du inte utvecklas i din sång och då kanske en annan pedagog är bättre för dig

Ambitionsnivå och arbetsmoral, jag kommer att ge dig läxor som du förväntas göra. För att utveckla en ny färdighet behövs mängdträning, den kan vi inte ha under lektionstid.

DU får en chans att testa på hur det är, utan att betala något.

_DSC0502.jpg
_DSC0524.jpg
Image by The Charles Gallery | Photography

Take you to the next level

I kursen Take you to the next level arbetar vi med grundläggande sångteknik. Vi arbetar med hållning, andning, stöd, klanger, röstplaceringar, skarvar, känslor mm. Allt du kan tänkas behöva för att nå din nästa nivå.

Vi jobbar med sånger och rena övningar som skräddarsys efter dig, för att nå bästa resultat.

Om du har önskemål om repertoar pratar vi om det och jag försöker självklart tillmötesgå dina önskemål

Kursen finns med 5 lektioner och med 10 lektioner. Varje lektion är 40 minuter lång.

Stage Performance

För att kunna gå kursen Stage performance behöver du ha gått kursen "Take you to the next level" eller tagit sånglektioner för någon där du fått med dig din grundteknik så att den fungerar som den ska. Detta märker Amy på er provlektion.

Vi arbetar med ditt scenspråk, mikrofonteknik och att nå fram till din publik. Vi kommer att använda oss av inspelningar, både med bild och ljud, som vi tillsammans analyserar. Detta för att du ska bli medveten om vad som händer i kroppen och knoppen och hur det påverkar dina framträdanden.

Kursen finns med 5 lektioner och med 10 lektioner. Varje lektion är 40 minuter lång

Accapella

I kursen accapella arbetar vi med grundläggande sångteknik. Vi arbetar med hållning, andning, stöd, klangfärger, resonans, intonering, musikalitet, röstplaceringar, skarvar, känslor mm. mm.

Du får läxor som du förväntas arbeta med mellan dina lektioner, på så sätt tar vi oss framåt hela tiden.

I denna kurs tar du själv med dig dina sånger du vill arbeta med

Kursen finns med 5 lektioner. Varje lektion är 40 minuter lång.

Men oftast ges Accapella som en enskild lektion vid behov. Är du medlem i Stockholm City Voices, får du en förmånlig rabatt på enskilda lektioner.

Coachning av körer eller mindre grupper

Jag började sjunga i kör redan när jag var 7 år och jag älskade det från första stund. Efter många körer under många år, började jag sjunga i

Stockholm City Voices, där jag fortfarande är en aktiv sångare och del av Musikteamet. Stockholm City Voices är en av världens bästa barbershopkörer med top 10 placeringar i de internationella tävlingarna i organisationerna SAI och BHS.

Jag har en dirigentutbildning i botten och älskar att hjälpa körer och grupper nå sin fulla potential.

 

Vill din kör eller mindre sånggrupp blir coachad av mig?

Skicka en offertförfrågan!

Glaadkören

Just nu är Glaadkören vilande. Har du ett presentkort på kvarvarande tillfällen från innan pandemin, kan du använda det till  "Sånglektion för Glaadkörare" Använd länken här nere om du är nyfiken på det.

Presentkorten kan inte bytas mot kontanter. Har du tappat bort ditt presentkort, har jag en kopia, kontakta mig!

Hösten 2019 startade jag upp min egen körverksamhet - Glaadkören.

I Glaadkören kan alla som vill vara med. Det finns inga krav på vare sig notläsning eller erfarenhet. Vi lär oss sångerna genom att lyssna och härma. Jag sjunger före och kören härmar. Även enklare rörelser/koreografi till sångerna vi sjunger övas in på samma sätt. Vi använder inga noter, och vi sjunger utantill när vi har konserter.

Glaad kören sjunger oftast trestämmigga arrangemang. Som medlem får man tillgång till alla stämmor digitalt via hemsidan, så att du enkelt kan repetera hemma.

bottom of page