top of page

AMY GLAAD

"Amy & Emil spelade och sjöng på vårt bröllop och det var rakt igenom fantastiskt! Dessutom var kontakten och planeringen inför arrangemanget mycket engagerad och professionell  Stort tack - ni är grymma!"

Lena Silvhammar - Bröllopskund

Tack för att du förgyllde vår vigsel med fantastisk sång. Du har inte bara en härlig röst utan sjunger också med underbar inlevelse.

Mats och Cecilia bröllopskunder

Amy Glaad - En sprudlande sångfågel som alltid levererar på 100 %

Med ett gäng musiker i bakfickan kan hon plocka ihop precis det du behöver för just ditt evenemang. Hon används ofta vid bröllop och begravningar och allehanda evenemang runt om i Sverige. Som kund till Amy, kan du känna dig trygg. Hon sätter en ära i att alltid vara nära sina kunder och försöka förstå vad det är de är ute efter. Resultatet pratar för sig självt.

Amy är utbildad sångcoach och mediapadagog. Hon har vid flertalet tillfällen varit över till USA för att vidareutbilda sig inom området sång. Hon är inte rädd för utmaningar och menar att alla oavsett ålder och oavsett kunskapsnivå har något att lära sig inom sångens mysterium. Amy arrangerar till sin egna körer och ibland kan det även bli ett accapella arrangemang. Amy brinner för accapellamusiken och hon är aktiv i kören Stockholm City Voices där hon har en ledarroll.

 

Amy leder även kör. Hon har arbetat med företaget Joyvoice, där hon har lett tre olika körer med ett medeltal av 60 personer i varje kör.
Hon har även lett körer som Sonoruskören och Öjebokören, samt varit med och dirigerat Stockholm City Voices vid några uppträdanden.

Amy är även ofta anlitad som musiker till bröllop och andra evenemang. Hon skräddarsyr efter kundens önskemål och har många musiker knutna till henne. 

Villkor

 

bottom of page