top of page

Sångerska

Lena Silvhammar - Bröllopskund

"Amy & Emil spelade och sjöng på vårt bröllop coh det var rakt igenom fantastiskt! Dessutom var kontakten och planeringen iför arrangemanget mycket engagerad och proffisionell. Stort tack - ni är grymma!"

Amy Glaad - En sprudlande sångfågel som alltid levererar på 100 %

Med ett gäng musiker i bakfickan kan jag plocka ihop precis det du behöver för just ditt evenemang. Jag används ofta vid bröllop och begravningar och allehanda evenemang runt om i Sverige. Som kund till mig kan du känna dig trygg. Jag sätter en ära i att alltid vara nära mina kunder och försöka förstå vad det är ni är ute efter. Resultatet pratar för sig självt.

Jag är utbildad sångcoach och mediapadagog och jag åker regelbundet till bland annat USA för att vidareutbilda mig inom området sång. Jag är inte rädd för utmaningar och menar att alla oavsett ålder och oavsett kunskapsnivå har något att lära sig inom sångens mysterium. Jag arrangerar till mina egna körer och ibland kan det även bli ett accapella arrangemang. Jag brinner verkligen för accapellamusiken och då framförallt barbershop. Jag är aktiv i kören Stockholm City Voices där jag har en ledarroll.

 

Jag leder även körer. Jag har arbetat med företaget Joyvoice, där jag har lett tre olika körer med ett medeltal av 60 personer i varje kör.
Jag har även lett körer som Sonoruskören (Degerfors) och Öjebokören (Karlskoga), samt varit med och dirigerat Stockholm City Voices vid några uppträdanden.

Anlita mig till bröllop, dop, begravning eller till ett annat evenemang!
bottom of page